Några fakta om modafinil

From EQ Reborn Wiki
Jump to navigation Jump to search

Du har arbetat med samma team idag under de senaste fem åren - då kanske du bara en dag får reda på att din mest framgångsrika person tar mediciner med kognitiv funktion på jobbet.

Denna situation kunde inte ha varit hypotetisk också på länge. Obehörig användning av opioida läkemedel som med Adderall och Ritalin ADHD olagliga droger och annars Modafinil narkolepsi rekreationsdroger blir nu populärt även bland universitetsstudenter. De tar dessa mediciner för att inte fly från jobbet för att undgå ansvarsskyldighet utan för att kunna arbeta heltid ännu mer och mer.

Och under tiden är politikens värld fantastiskt tyst. Förr eller senare måste kanske de högsta cheferna antingen ta itu med opioidkrisen. och innan någon bestämmer oss, måste vi verkligen överväga hur eller inte) båda dessa läkemedel fungerar och annars ställa oss själva och andra några tuffa frågor om vad det egentligen innebär att ta dem.

Kommer användningen av dessa läkemedel att främjas på arbetsplatsen?

Som lokal sjukhuschef, skulle du vilja se att hjärtkirurgen skulle vara under direkt inflytande av alla dessa mediciner, förutsatt att det finns goda bevis för att de hellre skulle gynna hans eller annat hennes arbete? Som tidigare vd för hela flygbolaget, skulle du också vilja få en drogpilot att flyga om risken för krascher minskades?

Kan smarta droger leda till ett lyckligare liv precis utanför arbetsplatsen?

Förmodligen den bästa anledningen mot användningen av smarta droger är att det faktiskt kan leda till ett ständigt växande stort företags råttlopp. Det är uppenbart att vi faktiskt inte kan göra en tydlig åtskillnad mellan arbetet och kanske till och med icke-arbete.

Internationella organisationer och till och med ibland nationer som helhet har att göra med alltid upptagna arbetande samhällen. Vissa platser har genomfört policyer för att förbjuda personal att läsa och svara på e-post under arbetstid. Flera företag har utforskat förbudet mot e-post till fullo. efter stunder medan ett italienskt företag stängde av alla e-postmeddelanden i en vecka, har spänningsnivåerna sjunkit bland arbetarna. Detta är ingen stor överraskning: en undersökning från Gallup visade att för hälften av antalet som regelbundet kontrollerar e-post under arbetstiden rapporter hade mycket spänning. Människor kan numera köp modafinil utan recept.

Någon motståndare hävdar att Modafinil verkligen är ett ärligt uttryck för detta ett stort symptom på ett helt nytt arbetsschema dygnet runt. Men vad händer om det motsatta är sant? vi antar att du kan utföra ett jobb på mycket kortare tid än normalt. Du kommer då att använda resten av din tid annorlunda än resten, och sluta spendera det med samma som din egen familj, volontärarbete eller delta i en fritidsaktivitet. Och försök att föreställa dig att medicinen tillät dig att koncentrera dig på att städa skrivbordet och brevlådan innan du slutar på din arbetsplats. Kommer inte det att få dig att sova när du kommer hem?

Med vissa andra ord kan smarta mediciner användas för att lindra spänningar medan de fortfarande gör oss mer och mer aktiva. I princip borde vi arbeta kortare timmar på ett mer fokuserat och effektivt sätt, snarare än att bara arbeta långa timmar på ett ofokuserat och på annat sätt oproduktivt sätt. Det bästa här är att människor kan köp provigil online.